Waarom een training bij opleidingsbureau reanimatie-nut?

 Hulp bieden binnen 6 minuten na een hartstilstand redt levens.

  Opleidingsbureau Reanimatie-nut biedt de volgende opleidingen aan:

  • Opleiding Reanimeren inclusief AED (BLS/AED)
  • Opleiding Automatische Externe Defibrillator (AED)
  • Herhalingsles Reanimeren inclusief AED (BLS/AED)
  • Herhalingsles Automatische Externe Defibrillator
  • Voorlichting bij aanschaf van een AED

Tijdens onze reanimatiecursus leert u hoe u bij een levensbedreigende situatie moet handelen.

Over ons

Al onze reanimatiecursussen voldoen aan de eindtermen van de Nederlandse Reanimatie Raad. Hierdoor bent u verzekerd van gecertificeerde instructeurs, uitstekende lesmaterialen en een cursus op basis van de laatste richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad.

Doelgroep

Wij verzorgen trainingen voor particulieren, maar staan ook goed bekend bij professionals. Tevens verzorgen wij cursussen voor sportverenigingen, huisartsen, klinieken, zorginstellingen, enz.

Leerklimaat

Opleidingsbureau Reanimatie-nut hecht veel waarde aan een prettig en veilig leerklimaat. Wij willen u graag de ruimte geven om vaardigheden te oefenen en vragen te kunnen stellen. Over het algemeen gebeurt dit in een voor u vertrouwde omgeving, op de sportclub of vereniging of eventueel thuis voor minimaal 5 personen. Daarom is het aantal cursisten steeds gelimiteerd. Zo kan onze instructeur elke cursist de aandacht geven die hij of zij nodig heeft.

Instructeurs

Al onze instructeurs zijn werkzaam in de acute zorgverlening (ambulance, hartbewaking en intensive care). Door werkzaam te zijn in deze tak van de gezondheidszorg, komen zij vaak in aanraking met reanimatiesituaties.

Eric praktijkopleider